Federacion Anarquista Helenica

Έλα και πάρ'τη μόνος σου τη λευτεριά με τραγούδια, όπλα και σπαθιά
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsInboxRegisterLog inOrganizationChatNewspaper

Share | 
 

 Στασιμότητα η΄βήματα μπροστά?

Go down 
AuthorMessage
Sidiropo
GuestPostSubject: Στασιμότητα η΄βήματα μπροστά?   Fri Feb 18, 2011 12:26 pm

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η' ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ?

Καλησπέρα σύντροφοι,

Έχουμε καιρό να τα πούμε εδώ αν και οι δρόμοι μας συναντιούντε πολλές φορές είτε in game είτε σε τσάτς και πολύ θα ήθελα να συμβαίνει και real life αυτό.

Πήρα τη πρωτοβουλία να ανοίξω αυτό το topic μόνος μου σαν Σπύρος οπότε ότιδήποτε δείτε και κληθείτε να σχολιάσετε δεν αφορά στο σύνολο τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπώ δηλ. το LSP αλλά δικές μου σκέψεις οπότε καθε διαδικασία να καθολικευτεί η πρόταση μου παρακαλώ να αποφεχθεί.

Είναι σίγουρο πως μετά απο κοπιώδεις προσπάθεις έχουμε καταφέρει να εμπεδώσουμε σημαντικές σχέσεις συνεργασίας μα πάνω απ όλα εμπιστοσύνης σαν πολιτικοί φορείς κάτι που προ μηνών φάνταζε αδύνατο και παραπεταμένο στο ράφι.Λάθη σίγουρα έχουνε γίνει πολλά.Και νομίζω όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί καθώς και μαιμονομένα άτομα απο εμάς έχουν και έχουμε μπεί σε μια ευρεία διαδικασία αυτοκριτικής.Παρα ταύτα διατηρούμε ακόμα καλές σχέσεις και στρατευόμαστε σε πολλές περιπτώσεις κάτω απο τον ίδιο σκοπό με παρόμοια πολιτική στοχοθεσία.Για μένα όμως η κοινή εκλογική κάθοδος έχει πάψει να αποτελεί εχέγγυο πολιτικής σύμπλευσης.Αφενός γιατί θεωρώ πως οι εκλογές πλέον στην e-greece δεν έχουν τίποτα απολύτως να παράγουν και αφετέρου γιατί το πολιτικό σκέλος του παιχνιδιού είναι και θα συνεχίσει προκλήτικα να είναι παρηκμάζων και υπονομεύομενο στο βωμό της κεφαλαιοποίσης του παιχνιδιού και της διάθεσης των administrators να το μεταβάλλουν σε μια ανελέητη μηχανή κέρδους.

Πάνω σε αυτό την ανάλυση που κάνω παραπάνω θεωρώ πως πλέον πρέπει να αλλάξει 180 μοίρες ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι.Προφανώς και δεν εννοώ να πάψουμε να κατεβαίνουμε στις εκλογές ούτε να τα παρατήσουμε όλα και να το ρίξουμε στο σορολόπ αλλά να προσπαθήσουμε να συστρατευτούμε κάτω απο ένα ενιαίο πολιτικό φάσμα όπου ΟΛΟΙ θα μπορούμε να συνυπάρχουμε και να συνδιαμορφώνουμε ανάλογα με τις διαμορφωθείσες συνθήκες του παιχνιδιού(συνεχείς χαοτικές αλλαγές απο τους admins)ένα κοινό πολιτικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα δραστηριοποιούμαστε.Διότι αλλιώς κινδυνεούμε να μείνουμε στάσιμοι και απλοί παρατηρητές της φθινουσας πορεία του παιχνιδιού και της πολιτικής ζωής της χώρας.Ως προιόν όμως όλων αυτών των σκέψεων γεννώνται κάποια ερωτήματα:

1.Δηλαδή δε θα λειτουργούμε ως διαφορετικοί πολιτικοί φορειίς

Προφανώς και τίποτα δεν διαφοροποιεί το γεγονός οτί ειμαστε διαφορετικοί πολιτικοι σχηματισμοί και το LSP και το SDU και η FAH και ο καθένας αντιμετωπίζει με διαφορετική οπτική τα πράγματα.Τίποτα δεν εμποδίζει τη λειτουργία των κομμουνών και της Militia ούτε την SDU Platoon επι παραδείγματι και της Urban Guerillas της FAH.Αλλά όμως μπορούμε να διαμορφώσουμε μια κοινή στρατιωτικη,κοινωνική και οικονομική πολιτική πάνω στην οποία θα πατάμε και θα δραστηριοποιούμαστε In game.Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε 3 διακριτοί πολιτικοί σχηματισμοί αλλά με κοινούς στόχους κοινή πλεύση και ενιάια κεντρική πολιτική γραμμή.

2.Kαι πως θα επιτευχθεί αυτό που ισχυρίζεσαι?

Κύριος άξονας για μένα σε αυτή τη προσπάθεια είναι η ίδρυση ένος νέου πολιτικού φόρουμ όπου θα συναντιόμαστε όλοι με κύριο όπλο μας τη πωλυφωνία,τις ιδέες και τις διαφωνίες μας.Το θεωρώ απαραίτητο αν θέλουμε να κάνουμε κάτι δομημένο μαζί να μη μπαίνει ο ένας στο τσάτ του άλλου και να παρακαλάει για ένα πόστ.Επίσης σημαντικό είναι αυτό το φόρουμ να μη χρωματιστεί πολιτικά.Είναι ένα πολιτικό φόρουμ ζύμωσης ιδεών στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες και όλοι οι απαγκιστρωμένοι απο τις λογικές της κάστας και του ελιτισμού.Θα είναι ένα φόρουμ που σκοπό θα έχει να ΠΑΡΑΓΕΙ και όχι να ακολουθήσει τη πεπατημένη λογική της εξασθενούσας ρητορείας "ΚΑΤΩ Η ΚΛΙΚΑ".Ναι ρε σύντροφοι κλίκα υπάρχει.Το ξέρουμε όλοι,αλλα πρέπει να υπάρξει και ενιαία δομημένη απάντηση σε αυτήν.Πρέπει επιτέλους να υπάρξει και το αντίπαλο δέος αλλα όχι αγελαίο και αυστηρώς κομματικοποιημένο.Στο φινάλε ρε σύντροφοι στα αρχίδια μας για την εξουσία.Τη κτυπήσαμε με νύχια και με δόντια πολεμήσαμε για αυτής αλλα ας πάψει πλέον να είναι ο πυρήνας της πολιτικής μας στοχοθεσίας.Ας παλέψουμε για ένα πράγμα.

Tο παιχνίδι να ανήκει σε ΟΛΟΥΣ.Ας παίξουμε κι εμείς το παιχνίδι μας γιατί ένα παιχνίδι είναι.Οι αληθινές μάχες δε δίνονται εδώ.Σε όλη αυτή τη προσπάθεια πρέπει να συσπειρώσουμε μια μεγάλη μερίδα ανένταχτων πολιτών.Και πως το πετυχαίνουμε αυτό?Δίνωντας τους φωνή.Προτείνω λοιπόν την ίδρυση εφημερίδας απο το ενιαίο αυτό μόρφωμα στο οποίο θα έχει θέση και ο προβληματισμός του nooba για τους μισθούς που παίρνει και η αμηχανία του μεσαίου παίκτης για τη βραδύπορη ανάπτυξη του και ο τεχνοκρατισμός του Clair και τα νεύρα του Sidiropoulou και οι φορολογικές προτάσεις του PTOLEMEOS και οι αναρχικές ιδέες του ComradeC και και και και...Μόνο έτσι θα το ανοίξουμε και θα το διευρύνουμε.

Απαραίτητη προυπόθεση για αυτό να βάλουμε κάτω το εγώ μας,να σεβόμαστε το συνομιλιτή μας και ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΣΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.Περιμένω τις απόψεις σας,τις βρισιές σας τα λάθη μου όλα.

Με εκτίμηση,
Ενας σύντροφος.
Back to top Go down
Van Nelle
Admin
Van Nelle

Posts : 292
Join date : 2010-06-15
Age : 24
Location : Earth

PostSubject: Re: Στασιμότητα η΄βήματα μπροστά?   Sat Feb 19, 2011 12:58 am

Ωραία τα λες αλλά σαν να μου φαίνεται πως κάνεις πολύ σαματά για το τίποτα. Δεν μπορώ να δω πως θα αλλάξει δραματικά η κατάσταση από μια τέτοια κίνηση. Εκτός αν λες κάτι το οποίο δεν βλέπω...

_________________
ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΠΑΡΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ
Back to top Go down
View user profile http://anarchists.forumsmotion.com
Faethor79
Admin
Faethor79

Posts : 192
Join date : 2010-10-07
Age : 39

PostSubject: Re: Στασιμότητα η΄βήματα μπροστά?   Sat Feb 19, 2011 3:26 am

Εγώ συμφωνώ καταρχάς με την δημιουργία ενός κοινού forum. Θα αποτελούσε μια πολύ καλή αρχή για την καλύτερη επαφή και εργαλείο για τις όποιες πολιτικές ζυμώσεις μεταξύ των τριών πολιτικών σχηματισμών. Το αποτελέσμα δεν θεωρώ ότι μπορεί να το προκαταβάλλει κανείς. Μπορεί να είναι θετικό μπορεί να είναι και αρνητικό. Ο χρόνος θα δείξει.

_________________
Ενάντια στης Φύσης τη Λεηλασία - Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία
Back to top Go down
View user profile
LightRevolver

LightRevolver

Posts : 28
Join date : 2010-08-15
Age : 35
Location : Ηράκλειο Κρήτης

PostSubject: Re: Στασιμότητα η΄βήματα μπροστά?   Sat Feb 19, 2011 4:02 am

Και στο κάτω κάτω ας έχουμε ένα κοινό φόρουμ να μαλώνουμε.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
FanisTG
GuestPostSubject: LALALA   Sat Feb 19, 2011 5:08 am

Και έγώ συμφωνώ με κάτι τέτοιο(forum),όπως επίσης και την δημιουργεία ένος κοινού καναλιού στο irc όπου όλες οι φωνές μας είτε αριστερές είτε αναρχικές είτε ότι διάολο είναι θα συναντιούνται και θα δυναμώνουν σιγά-σιγά...
Back to top Go down
Sponsored content
PostSubject: Re: Στασιμότητα η΄βήματα μπροστά?   

Back to top Go down
 
Στασιμότητα η΄βήματα μπροστά?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Federacion Anarquista Helenica :: Anarchists :: Open Discussion-
Jump to: